top of page

Rreth Nesh

Historia e Kompanisë tonë filloi me VipLine, një kompani e cila u themelua në vitin 2015, dhe merrej me lëshimin e veturave me qëra. Duke fituar besimin e klientëve tanë, me korrektësinë dhe saktësinë e treguar filluam zgjerimin e Kompanisë, duke hapur kështu Auto Sallonin e parë - "Auto Ylli". Auto Ylli merrej me shit-blerjen e veturave të brendeve të ndryshme, pas një kohe të shkurtër hasëm në një sukses të madhë. Besimi i klientëve tanë në shit-blerjen e veturave u shtua, dhe pas një periudhe 2 vjeqare të punës intenzive të stafit tonë zgjeruam më tutje Kompaninë tonë, duke hapur kështu dhe Auto Sallonin e dytë me rradhë - "Auto Rroni". Auto Rroni tashmë merret me shit-blerjen e veturave eksluzive të brendeve të ndryshme. Puna jonë si gjithmonë ndërtoi besueshmërinë dhe kënaqsinë e klientëve tanë, ky ishte dhe mbetet qëllimi ynë gjithmonë.   

bottom of page